2009. március 13., péntek

Újségek

Újség1: Még nem teljes gázzal, amolyan bétaverzióban, csinálok egy apró reklámot a blognak. Ez nem nagyobb dologban nyilvánul meg, mint apró matricákat helyeztem/helyezek el bizonyos helyeken. Ez a matrica csupán a blog URL-jét tartalmazza, írógéppel (általam) begépelt verzióban. Azért nem írtam rá semmi mást, mert még én sem tudom, hogy milyen jellegű lesz ezután a történet, meg azért sem, mert így nem fogalmazódnak meg elvárások az újonnan idelátogatók részéről. Meg mert így mindnenhova odafér, viszont nem bántó, mármint optikailag. [Aki szeretne, annak adok, hogy tudjon ő is jól ragasztgatni.]
Újség2: Kicsit megváltozik a blog struktúrája, tartalma. Tartalma. Valamivel kevesebb lesz a filmkritika, esetleg máshova kerülnek. Több lesz az énblog jellegű sekélyes gondolkodás, valamint több mindenről lesz szó. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a blog jobban eleget eggyen a nevének. Újra lesznek "helykritikák", beszámolók néhány kultúrális eseményről. Lényegében kicsit színesebbé válik majd a dolog, jobban ideragasztva az újonnan idejövőket, remélem.
Újség3: (Talán) Rendszeressé válnak majd a vendégbloggerek, akik általam nem megélt dolgokról fognak mesélni, izgalmas dolgokat osztanak majd meg ide.
Remélem működőképesek lesznek ezek a dolgok, ha nem akkor bármikor visszaváltok.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Kérek matricát, viszek Bp.re =)

Névtelen írta...

énisénis...
tele lesz velük az orvosi legváratlanabb zugai is

Névtelen írta...

jah és samponfüzö

Névtelen írta...

Bocskoros bormintabélés.